Na některé liquidy a příchutě na míchání sleva po registraci až 25%...............Doprava ZDARMA již od 1000 Kč /50 EURO......Možnosti doručení - Česká pošta, Balík do balíkovny, DPD, Zásilkovna...........

Příchuť Al Carlo - Bobule s tabákem (Blended Red Berries) 10ml

Novinka Po registraci SLEVA min. 2%
Značka: Al Carlo
159 Kč
Skladem

Výběr těch nejlepších bobulí se skládá z vyzrálých borůvek, sladkých malin a šťavnatých jahod, které dohromady tvoří ovocný základ smíchaný s kořeněným světlým tabákem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Výběr těch nejlepších bobulí se skládá z vyzrálých borůvek, sladkých malin a šťavnatých jahod, které dohromady tvoří ovocný základ smíchaný s kořeněným světlým tabákem.

Tabáková aromata nemusí být jen čistá a jednoduchá, čím dál tím větší oblibu si získávají také bohaté kombinace různorodých příchutí, které staví na rozmanitost a v mnoha případech i ovocných tónech. Přesně to je případ prvotřídní kanadské značky příchutí Al Carlo, jenž se na podobně namixované tabákovky zaměřuje a doslova v této kategorii exceluje. Ať už vás láká nádech ovocné exotiky, nápojové osvěžení nebo třeba sladký dezert, Al Carlo to ve své bohaté nabídce má. Tohle jsou vynikající příchutě, ze kterých si snadno namícháte chuťově jedinečné náplně.

Tabák je sice ve všech, ale hlavní roli hrají další aromata, která tvoří tuto nezaměnitelnou pochoutku. Al Carlo jsou mistrně namíchané, pečlivě připravené za přísného dohledu v moderních laboratořích. Výsledkem jsou prvotřídní příchutě s dokonale věrnou chutí, kterým budete jen těžko odolávat. Příchutě splňují všechny přísné standardy a certifikace pro evropský trh.

Jedná se o vysoce koncentrované příchutě, ne o hotové náplně. Příchuť je potřeba smíchat s bází obsahující propylen glykol a/nebo rostlinný glycerol.

Doporučené dávkování: 8-10%
Doporučená doba zrání: 7 dní

Vyrobeno v Kanadě.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: